ПРАЗНИЧНА ПОНУДА

Дали некогаш сте почуствувале дека треба да се оттргнете од се и едноставно да се опуштите?

ЦЕНТРАЛ Хотел, Фитнес и СПА Ви нуди посебна можност за тоа:

– Минимум ноќевања – 2 ноќи (08.09.2017 и 09.09.2017)

– Сместување во Queen bed соба со појадок и 10% попуст

– Организирана посета на Музеј на град Виница

– Ваучер за 2 бесплатни пијачки по лице во Парк кафе Виница

– Специјален попуст од 10% за ручек или вечера во Ресторан Александар Парк

-Бесплатно користење на услугите во Central Gym & Fitness

Специјална цена на овој пакет изнесува 6.140 ден.

Не пропуштајте да поминете еден незаборавен викенд во Виница.

Понудата е ограничена!

Резервирајте сега !