Нашата желба е сите заинтересирани лица да ги советуваме и поддржиме во остварување на подобра форма и општата здравствена состојба. Нашиот обучен и стручен кадар, заедно со вас, ќе создаде вежби и програми со кои се стимулира, мотивира, за да се дојде до саканите резултати. Ако ви се допаѓа да вежбате во група ние ќе ви помогнеме со изборот на најдобриот начин за вас. Сакате да го подобрите вашето здравје, да запознаете нови луѓе, дојдете и придружете ни се во групните тренинзи заедно со професионален тренер и подобрете го вашиот начин на живот.
Нашите фитнес програми се дизајнирани со собремените методи на работа, следење на најновите информации од светот на фитнесот и рекреацијата. Прилагодени за почетници, аматери и спортисти, без разлика на полот. Посетете ја нашата ексклузивно опремена финтес сала со целосно нова и професионална опрема за сила и кардио.

Бидете дел од новиот свет на фитнесот, бидете дел од еден од најдобрите фитнес центри во Македонија, ние сме тука за вас!

Посетете го фитнес центарот

Централ Спа

Хотел Централ отсега Ви нуди место каде ќе можете да го ослободите умот, да го релаксирате телото и да си пружите едно целосно уживање. Опуштете ги Вашите сетила со релаксираните услуги кои Ви ги нуди Централ Спа кој се наоѓа во склоп на Хотел Централ.  Дозволете си потполна ревитализација на духот со посетата на нашата сауна, парна бања или хидро-тераписки масажи.

Опуштете ги Вашите сетила со броjните масажи кои Ви ги нуди Централ Спа:

– Класична масажа 50 мин. – 1.500 ДЕН.

– Класична парцијална масажа 25 мин. – 900 ДЕН.

– Спортска масажа 50 мин. – 1.500 ДЕН./ 25 мин. – 900 ДЕН.

– Масажа на лице со витамин Ц 20 мин – 800 ДЕН.

– Антитоксична масажа со мед 40 мин. – 1.800 ДЕН.

– Римска терапија со мед и млеко 70 мин. – 2.300 ДЕН.

– Терапија “Recovery” 60 мин. – 1.700 ДЕН.

– Терапија “лесни нозе” 40 min – 1.200 ДЕН.

– Compex третмани (електро стимулација) – 400 ДЕН.

– Кинезио ленти – 300 ДЕН.

Повелете, посетете го Централ Спа и пружете си едно уникатно искуство!

*Kористење на Спа Центарот е бесплатно за гостите на хотелот, а за сите останати гости цената изнесува 500 денари за еднократно користење.

*Поради почитување на здравствените протоколи користењето на СПА центарот е со претходна резервација и максималниот број на посетители е 4 лица.

Работно време: 10:00-22:00 (Понеделник-Недела)