Резервации

За повеќе информации, нашиот пријателски персонал Ви стои на располагање.

Ве молиме резервирајте преку нашата Форма за резервации.

Резервации

Рецепција:  +389 33 360 022
hotel@central.mk

Пионерска бр. 2
Виница