ЦЕНТРАЛ – Хотел, Фитнес и Спа

Хотел Централ е лоциран во строгиот центар на градот Виница во тивка околина, топло уреден и декориран со цел да го понуди најдоброто од удобноста и комфорот и да ги исполни очекувањата за современ и прекрасен Хотел.


Луксузен хотел


Секоја од 22-те гостински соби и апартмани нудат врвно гостопримство за вашите деловни и туристички патувањa во Виница или во регионот на Источна Македонија.


Фитнес центар


Посетете ја нашата ексклузивно опремена финтес сала со целосно нова и професионална опрема за сила и кардио.


Спа центар


Централ Спа отсега Ви нуди место каде ќе мозете да го ослободите умот, да го релаксирате телото и да си пружите едно целосно уживање.