Дали понекогаш се чувствувате дека би сакале да избегате од сè и само да се опуштите? Ние ви ja нудиме оваа можност – тука, далеку од вашите грижи, ќе најдете мир и спокој.

Централ Хотел, Фитнес и Спа Ви нуди специјална   SPA викенд пакет понуда и тоа:
-сместување во Queen bed соба  од 19.01.-20.01.2018 или од 20.01-21.01.2018
-вклучен континенален појадок

– порана регистрација  или покасно одјавување(треба да биде  договорено предвреме)

– посета на Spa центарот( сауна, парна бања и хидро-тераписки масажи)

-бесплатно користење на услугите во Central Gym and Fitness.
– чај после   посета на спа центарот
-Понуда важи за резервации направени на нашиот сајт-www.central.mk.

– порана регистрација  или покасно одјавување(треба да биде  договорено предвреме)

 

*** Цена на пакет:
Престој во Queen bed соба за 1 лице-2200 ден, за 2 лице-2800 ден.
Не пропуштајте да поминете незаборавен викенд во Виница!

Резервации на  сајтот www.central.mk
Понуда е органичена!