Двокреветни Junior Suite

Овие соби се одликуваат со најголем комфор. Junior suit се просторни двокреветни соби, кои нудат можност за сместувачки капацитет на плус едно лице на барање на гостите. Сите се луксузно опремени со елегантен мебел.

Секоја од гостинските соби и апартмани е стилски уредена со елегантен мебел и функционална бања, фен за коса, мини бар, сеф, ТВ, телефон, бесплатни безжичен интернет и избор на кафе и чај.

  • Бесплатен WiFi интернет
  • Климатизација
  • Кабелска телевизија
  • Телефон
  • Минибар
  • Сеф