Луксузен апартман

Овој апартман е единствен во склоп на хотел Централ. Истиот е луксузно опремен според најсовремени стандарди. Просторноста на  овој Deluxe апартман е услов за комфорт  и пријатен амбиент кој го нуди! Истиот нуди уникатен панорамски поглед на градот Виница.

  • Бесплатен WiFi интернет
  • Климатизација
  • Кабелска телевизија
  • Телефон
  • Минибар
  • Сеф