“Black friday ” 24.11-26.11.2017
Што е главната инспирација за „black friday“ и што Ве очекува во Хотел Централ, Фитнес & Спа?
Секако, она што секаде низ Европа и светот е задолжително за овој ден, а тоа се попусти!
Централ Хотел, Фитнес и Спа Ви нуди специјална викенд пакет понуда и тоа:
-сместување во Queen bed соба со 30% попуст во период од 24.11.-26.11.2017 
-вклучен континенален појадок
-бесплатно користење на услугите во Central Gym and Fitness-
– еднократна посета на Spa центарот по цена од 300 дeн. за лице
Цена на пакет:
Престој во Queen bed соба за 1 лице-1540 ден.
Престој во Queen bed соба за 2 лица-1960 ден.,
Понуда важи за резервации направени на нашиот сајт-www.central.mk.
Не пропуштајте да поминете незаборавен викенд во Виница!
Понуда е органичена!